Windsurfvereniging de Windsurfers

Windsurfvereniging Leidschendam e.o. is te vinden aan het surfstrand van recreatiegebied Vlietland, langs A4 tussen Leidschendam, Voorschoten en Leiden in. De surfclub is een onderdeel van de Watersportvereniging Leidschendam e.o. opgericht in 1978. In ons clubhuis direct aan het water is het mogelijk je droog en uit de wind omkleden, of te blijven hangen tot de zon onder gaat en na te praten over je geweldige surfsessie of om tips en trucks uit te wisselen met de andere leden.

Naast het surfen in je eentje kun je natuurlijk ook meedoen aan onze clubwedstrijdjes die voor alle leden toegankelijk zijn. Aan het eind van het seizoen worden de Clubkampioen en Clubkampioene gehuldigd tijdens de traditionele Kleumdag. Van gezellige activiteiten, zoals barbecuen, snowboarden, karten, bowlen, thema- en videoavonden zijn we ook niet vies.

Zodra de zomertijd goed en wel is ingegaan kun je iedere dinsdagavond langskomen op de club om te surfen. Is dat nog niet genoeg, twee keer per jaar gaan we op Groot Water Weekend, dit is een gezellig weekendje weg met de surfleden naar groter water dan Vlietland.

Wil je graag windsurfen, maar weet je niet hoe te beginnen? Dan kunnen onze ervaren instructeurs je de sterren van de hemel leren surfen. Kun je al surfen, maar heb je nog steeds moeite met de beachstart, de waterstart, of het afmaken van een goede powergijp, dan kun je natuurlijk ook langskomen op onze trainingsavonden.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews