Buitensporten

Buitensporten Vlietland

 

Watersportcentrum Vlietland heeft al ruim 25 jaar ervaring met buitensportprogramma’s voor scholen, een bedrijfsuitje, een kinderpartijtje en een familieuitje. Zij bieden verschillende programma’s voor buitensporten aan waarbij iedereen continu actief betrokken is. Voor alle groepen zijn verschillende programma’s denkbaar. Scholen en bedrijven kunnen dit vrijwel geheel zelf samenstellen door een keuze te maken uit de verschillende onderdelen. Sport zorgt voor plezier, het brengt mensen samen en het is nog gezond ook! 

Bedrijsuitje

Voor een inspannend of ontspannend bedrijfsuitje kunt u terecht bij Watersportcentrum Vlietland. U kunt onder andere gaan vlotten bouwen, varen in de drakenkano, klimmen en sloep varen. 

Schooluitje

Voor klassen, basisscholen, middelbare scholen en hogescholen maakt Watersportcentrum Vlietland een programma op maat. Meerdere activiteiten zijn mogelijk, zoals vlotten bouwen, varen in de Drakenkano, klimmen, waterfietsen, survivalbaan en kanoën. 

Kinderpartijtje

Iw uw kind binnenkort jarig? Bij Vlietland kunnen de kinderen Vlotten & Draken, klimmen, kanoën en zeilen. De kinderen worden tijdens het kindpartijtje goed begeleid door de ervaren instructeurs. 

Familieuitje

Het is mogelijk om met uw familie langs te komen voor een actief programma waar samenwerking en gezelligheid centraal staat. Er zijn verschillende programma’s mogelijk, waaronder het Vlotten & Draken, Drakentocht, klimmen en Draak Beach Draak. De programma’s zijn geschikt voor jong en oud. 

 

Buitensporten Vlietland
Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Telefoonnummer: 071-5612200
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wscvlietland.nl 

 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl