Skip to main content
Buitensporten

Buitensporten Vlietland

 

Watersportcentrum Vlietland heeft al ruim 25 jaar ervaring met buitensportprogramma’s voor scholen, een bedrijfsuitje, een kinderpartijtje en een familieuitje. Zij bieden verschillende programma’s voor buitensporten aan waarbij iedereen continu actief betrokken is. Voor alle groepen zijn verschillende programma’s denkbaar. Scholen en bedrijven kunnen dit vrijwel geheel zelf samenstellen door een keuze te maken uit de verschillende onderdelen. Sport zorgt voor plezier, het brengt mensen samen en het is nog gezond ook! 

Bedrijsuitje

Voor een inspannend of ontspannend bedrijfsuitje kunt u terecht bij Watersportcentrum Vlietland. U kunt onder andere gaan vlotten bouwen, varen in de drakenkano, klimmen en sloep varen. 

Schooluitje

Voor klassen, basisscholen, middelbare scholen en hogescholen maakt Watersportcentrum Vlietland een programma op maat. Meerdere activiteiten zijn mogelijk, zoals vlotten bouwen, varen in de Drakenkano, klimmen, waterfietsen, survivalbaan en kanoën. 

Kinderpartijtje

Iw uw kind binnenkort jarig? Bij Vlietland kunnen de kinderen Vlotten & Draken, klimmen, kanoën en zeilen. De kinderen worden tijdens het kindpartijtje goed begeleid door de ervaren instructeurs. 

Familieuitje

Het is mogelijk om met uw familie langs te komen voor een actief programma waar samenwerking en gezelligheid centraal staat. Er zijn verschillende programma’s mogelijk, waaronder het Vlotten & Draken, Drakentocht, klimmen en Draak Beach Draak. De programma’s zijn geschikt voor jong en oud. 

 

Buitensporten Vlietland
Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Telefoonnummer: 071-5612200
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wscvlietland.nl