Camping Vlietland

Camping Vlietland

Camping Vlietland is een gezellige en autovrije familiecamping met veel mogelijkheden voor watersporters; een aantal campingplaatsen ligt direct aan het water. De gasten zijn vooral toeristen (die de steden in de omgeving bezoeken) en gezinnen. In het voor- en najaar ademt de camping een rustige sfeer uit met veel ruimte; fazanten en konijnen komen langs en het uitzicht over het water is met alle weers- omstandigheden fantastisch. Er zijn geen vaste jaarplaatsen.

Soorten kampeerplaatsen

Op Camping Vlietland is er voor elk wat wils. De camping is ingericht voor caravans, campers, vouwwagens, familietenten en trekkerstentjes. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem, dan boekt u één van de drie trekkershutten. Daarnaast is de camping zo ingedeeld dat u kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld een plek aan het water, bij het speelveld of op het familieveld. 

Camping Vlietland 3

In de omgeving

Het recreatiegebied zelf biedt direct naast de camping, grote speelvelden en zwemstranden, mogelijkheden voor wandelen, skeeleren, fietsen én watersport. Onze camping ligt op ongeveer 5 km vanaf het centrum van de historische stad Leiden. Binnen een straal van een half uur met de auto liggen andere steden, zoals Amsterdam, Delft, Rotterdam, Den Haag en Noordwijk. Met attracties als Duinrell, Snowworld, Diergaarde Blijdorp, het strand, Madurodam, Avifauna, de Keukenhof, het Archeon, Drievliet en nog veel meer. Klik hier voor meer leuke locaties in de omgeving. 

 

Camping Vlietland
Rietpolderweg 17
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-2041450
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.campingvlietland.nl
Instagram: @campingvlietland

Camping Vlietland 2

 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl