Bootverhuur

Bootverhuur Vlietland

 

De vloot van Watersportcentrum Vlietland is zeer uitgebreid. Of u nu een hele dag op pad wilt of gewoon een uurtje wilt dobberen op de mooie plas van recreatiegebied Vlietland. Het is allemaal mogelijk. Bij de bootverhuur van Vlietland kunt u een sloep, motorboot, zeilboot, kano, waterfiets of roeiboot huren.  

Vloot van Watersportcentrum Vlietland

Sloep
De sloep Volta 540 voor 8 personen is een zeer comfortabele sloep met een ruime kuip. Daarnaast is de boot makkelijk te besturen door de helmstok. Zeer geschikt voor een (half) dagje varen richting het centrum van Leiden of door de polder. 

Motorboot
Motorboot voor 4 personen met stuur en buitenboordmotor die elektrisch gestart wordt. Leuk voor een uurtje dobberen op de plassen van Vlietland of een moie tocht door de polder. 

Zeilboot
De bootverhuur van Vlietland verhuurt Optimisten voor de jongste zeilers, Topazen (zwaardboot) voor de de snelle zeilers en Polyvalken (kielboot) voor de “gezelligheids-zeilers”.

Kano
In het recreatiegebied zijn vele leuke kanoroutes te vinden. Maar ook in de omgeving is van alles te ontdekken. Bij de bootverhuur kunt u 1-persoons, 2-persoons, 3-persoons en 10-persoons kano’s huren. 

Roeiboot
De roeiboot is leuk voor ieder moment. Romantisch met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin.

Waterfiets
De waterfiets is geschikt voor jong en oud. Met deze kleurrijke waterfietsen kunt u heerlijk dobberen op de plas, tussendoor even zwemmen en vooral veel lol maken. 

Vaarroutes

De plas van recreatiegebied Vlietland is uiteraard een prachtige locatie om te verkennen, maar wist u dat er nog veel meer waterwegen en vaargebieden per sloep of motorboot te bereiken zijn? Maak bijvoorbeeld een mooie vaartocht door de polder of volg de Vliet naar het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam of de Kagerplassen en het Braassemermeer. Met de app of website van Sloepennetwerk heeft u de mogelijkheid om van te voren uw vaarroute te plannen. 

 

Bootverhuur Vlietland
Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5612200
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wscvlietland.nl 

 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl