Kamperen

Vrijkamperen op Vlietland is verboden. Maar dat kan uiteraard wel bij Camping Vlietland.

Camping Vlietland is een gezellige familiecamping, autovrij met veel mogelijkheden voor watersporters; een aantal campingplaatsen ligt direct aan het water.

Het recreatiegebied zelf biedt direct naast de camping, grote speelvelden en zwemstranden, mogelijkheden voor wandelen, skeeleren en fietsen.

De camping ligt op ongeveer 5 km vanaf het centrum van de historische stad Leiden. Verder ben je zo in Den Haag, maar ook het strand van Wassenaar en Noordwijk bereik je binnen 30 minuten rijden. Ben je met kids dan zijn ook Attractiepark Drievliet en Duinrell goed en snel te bereiken. 

Camping Vlietland
Rietpolderweg 17
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-2041450
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.campingvlietland.nl
Instagram: @campingvlietland 

 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl