Klimpark Het Klimeiland

Klimpark Het Klimeiland

 

De naam zegt het al, dit klimpark bevindt zich op een 'eiland' in recreatiegebied Vlietland. Bij klimpark Het Klimeiland kunt u klimmen over 6 routes verdeelt over 4 verschillende hoogtes, een uitdaging voor beginners én gevorderden. Ideaal voor een dagje uit met vrienden/familie, klassen/schooluitje, kinderpartijtje en bedrijfsuitje. 

Klimparcours

In het Klimparcours op het Klimeiland kan je klimmen op 1, 4, 7 en 11 meter hoogte. Hoe hoger je komt, hoe uitdagender de routes zullen worden. Na elke route kom je weer op de grond of in de klimtoren uit en kan je zelf kiezen of je naar de volgende route gaat, even pauzeert of dezelfde route nog een keer gaat klimmen. Het klimpark bestaat uit 50 klimobstakels en 10 kabelbanen. Op het klimparcours maken zij gebruik van Expoglider continuzekering, van begin tot het eind zitten de klimmers vast aan de veiligheidskabel. Voor het klimparcours is een minimale lengte van 1,40 meter voor de deelnemers vereist.

 

Klimpark Het Klimeiland
Rietpolderweg 300
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-2600601
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wscvlietland.nl 

 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl