Restaurant Waterfront

In Recreatiegebied Vlietland bevinden zich diverse horecagelegenheden, waaronder restaurant Waterfront Vlietland. Wilt u een restaurant met een bijzonder karakter uitproberen? Of bent u toe aan ontspanning? Zin om even weg te zijn uit de stad en tot rust te komen op een plek in de natuur?

Terras aan het water

Bij Waterfront Vlietland kunt u op het terras aan het water genieten van een drankje, lunch en diner. Kunt u niet kiezen? Sam/sam-gerechten samenstellen is ook mogelijk! En ook op zondag kunt u na een wandeling door het recreatiegebied Vlietland genieten van een heerlijke lunch of diner. Waait het hard? Geen probleem, het terras zorgt ervoor dat uw drankje of hapje niet wegwaait. Wilt u zon? Waterfront Vlietland zorgt voor een plekje in de zonnestralen. Wilt u liever in de koele schaduw zitten? De parasols bieden u bescherming. Is het te koud of te fris? Dan gaat de open haard voor u aan! Of plof binnen op de bank neer bij de haard en kies een lekker, luxe gerecht van de speciale kaart. 

Groepen, feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? Een werkjubileum, leuk bedrijfsuitje, bruiloft, misschien een verjaardag? Restaurant Waterfront Vlietland biedt veel mogelijkheden voor groepen. Families, bedrijven, grote groepen vrienden: iedereen is welkom. 

Restaurant Waterfront Vlietland is van februari tot en met november elke dag geopend vanaf 9:00 uur. Bekijk hier de dronevideo voor mooie sfeerbeelden. 

 

Restaurant Waterfront Vlietland
Rietpolderweg 13
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5618255
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.waterfrontvlietland.nl 

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl