Skip to main content
Watersportvereniging Leidschendam en omstreken

Watersportvereniging Leidschendam & omstreken

 

Jachthaven Watersportvereniging Leidschendam & omstreken, een buitenhaven direct gelegen aan de Vliet, telt meer dan 300 ligplaatsen in allerlei formaten. Van sloep tot zeilboot, bij deze jachthaven komt u van alles tegen. Als lid én passant komt u niets tekort, want hier vindt u mooie faciliteiten. Het moderne clubgebouw, met bar en terras aan de zonzijde, is in 2005 geopend en van alle gemakken voorzien. U kunt hier niet alleen terecht voor een drankje en een hapje, maar ook voor de sanitaire voorzieningen.

Diverse soort ligplaatsen

Voor de leden van de vereniging zijn verschillende soorten stalling in de jachthaven mogelijk, waaronder de vaste ligplaats, de winterstalling (droog en nat), trailerstalling en een zwerfplek.

Vaste ligplaats
Een vaste ligplaats betekent bij Watersportvereniging Leidschendam & omstreken dat u een passende ligplaats hebt voor het hele jaar. 

Winterstalling
Het vaarseizoen is voorbij en de boten worden weer klaar gemaakt voor de winter. Laat u uw boot in het water liggen of is uw boot toe aan een opknapbeurt? Bij Watersportvereniging Leidschendam & omstreken zijn verschillende soorten winterstalling mogelijk, namelijk de droge en natte winterstalling. De vereniging is in het bezit van een helling, een hellingwagen en een tractor waarmee de vaartuigen 'op het droge' worden gezet en weer te water worden gelaten. 

Trailerstalling
De trailerstalling is alleen mogelijk voor booteigenaren met een vaste ligplaats of leden met een kleine boot op de wachtlijst. De leden met een trailerstalling krijgen een plek aangewezen waar zijn gedurende de periode van 15 april tot en met 1 oktober de trailer kunnen stallen. 

Zwerfplek
Zoekt u de perfecte ligplaats voor uw boot gedurende het vaarseizoen? Dan is een zwerfplek misschien wel wat voor u. Bij een zwerfplek ligt uw boot gedurende de winter op een andere locatie. 

Passanten

Passanten zijn van harte welkom bij Jachthaven Watersportvereniging Leidschendam & omstreken. Tijdens afwezigheid van de leden van Watersportvereniging Leidschendam & omstreken verhuren wij deze ligplaatsen aan passanten. Er zijn dus ligplaatsen van allerlei formaten beschikbaar. De havenmeester zoekt een beschikbare plek voor u. 

 

Watersportvereniging Leidschendam & omstreken
Rietpolderweg 12 
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5611898
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wvleidschendam.nl  

Postbus 16
2260 AA Leidschendam